top of page
IMG_8968.JPG
IMG_9001.JPG

"Minimalisme is de ultieme vorm van verfijning." (Leonardo Da Vinci)

WilsonWoods.be is een Belgische webshop die recent werd opgericht door een jong gedreven duo, broer en zus. De drijvende kracht achter dit concept is een gedeelde passie voor Scandinavische interieurs. Schoon in zijn eenvoud, warm in zijn karakter. Voor onze collectie richten we ons op de bewonderaars en liefhebbers van Scandinavische meubelen en design, die op zoek zijn naar een uniek meubelstuk om hun interieur te vervolmaken. 

Wij bieden een beperkte collectie meubelen aan die uw interieur een speelse, warme en stijlvolle uitstraling geven. Daarvoor werken we vaak uitsluitend met eikenhout en combineren we lustig met zachte kleurtinten om tot een uitgebalanceerd, luchtig meubel te komen.

Willem heeft reeds jarenlang ervaring in de houtbusiness, interieurvormgeving en maatwerk zijn voor hem zeer vertrouwd. Hij zorgt voor het design en de uitvoering van de collectie. Met zijn vakkennis en verfijnd oog voor detail bewaakt hij een hoge afwerkingsgraad om stuk voor stuk degelijke, kwalitatieve meubelstukken af te werken. Voor de social media, de verkoop en de logistieke uitwerking zorgt Hanne, de vrouwelijke sidekick van het verhaal. Met de nodige ervaring in de logistieke sector zorgt zij dat onze collectie binnenkort staat te pronken in jouw Scandinavisch interieur. En indien gewenst, geven we jou bij thuislevering van onze meubelen de nodige tips en advies om de finishing touch aan jouw interieur te geven.

Laat je inspireren door de foto’s van onze interieurs en neem een kijkje in onze webshop. Als je helemaal weg bent van een bepaald meubelstuk uit onze collectie maar het nog graag die laatste specifieke touch wil geven, laat het ons weten en we zorgen ervoor. Want zeg nu zelf: “Bestaat er een betere basis dan de droomcombinatie van zachte pastelkleuren met pure, karakteristieke houtsoorten? Wij zijn er helemaal weg van!

Willem en Hanne

#WilsonWoodsBelgium

whatsapp-logo.png

WhatsApp Willem:

+32 483 21 03 27

bottom of page